Coaching en Counseling Amsterdam

Psych-K in AmsterdamGezondheid

  

Je gezondheid is belangrijk voor je. Stress kan deze uit balans brengen.Als je langdurig last heb gehad van stress en of ziekte dan krijg je vermoeidheid verschijnselen, slechter slapen, soms hoofd of maag pijn en gespannen spieren.Wil je deze cirkel doorbreken dan zit je hier op je plek.  Dan is er de mogelijkheid van de Mind reset en Psych-k om hier stap voor stap uit te komen. 

Als extra specialisatie vanuit mijn beroepsvereniging ben ik opgeleid om mensen met kanker te begeleiden.Revalidatie is belangrijk. Ontspanning helpt hierbij.Ook je belemmerende overtuigingen en gebeurtenissen transformeren kan dit proces fijn versterken.

Als je chronische stress hebt dan kan je bijnieruitputting krijgen.Dit merk je doordat je steeds meer uitgeput raakt.Ook kan je darmklachten krijgen, Hier is verbetering in te brengen met stress reductie gecombineerd met voeding en beweging.Uit eigen ervaring weet ik hoe je hieruit kan komen.Er zijn dan aanvullende maatregelen nodig. Heb je lang in de stress gezeten dan heeft voeding die bepaalde stoffen aanmaken een grootte invloed op je darmen en op je brein.In je darmen wordt serotonine aangemaakt!Dus juist ook bij depressieve klachten helpt voeding!En bij kanker is het belangrijk na de chemo kuur te weten hoe voeding en ontspanning- oefeningen je revalidatie versterken en je weer nieuwe kracht geeft. Het is belangrijk om je lichamelijke klachten en je gezondheid van meerdere kanten aan te pakken om beter in je vel te komen zitten. 

Wil je je gezondheid verbeteren dan kan dat met behulp van ondermijnende gedachtes te transformeren, zodat je  de stress in het onbewuste en het lichaam reduceert  Daarnaast dat je je geestelijk welzijn kan beïnvloeden is het ook van belang je lichamelijk welzijn te bevorderen.Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het geeft een extra winst om met b.v. voeding waar mogelijk, naast Psych-K balansen en  de Mind Reset oefeningen, je lichamelijk welzijn te ondersteunen.

De Mind reset helpt bij hoofdpijn:slaapproblemen, stress, piekeren en spanningen in de spieren. Ook bij suikerziekte is het heel belangrijk je stress te reduceren. De schommelingen v.d. bloedsuiker spiegel worden dan veel minder!


Wil je je pijn klachten verminderen? Dan is de Mind Reset oefeningen de eerste stap om pijn klachten te verminderen.Ze zijn gelukkig makkelijk te leren en leuk om te doen. Je hebt er elke dag een tool om tot rust te komen. Je kan het zo vaak gebruiken als je wilt.Samen met wat aanpassingen in je voedingspatroon ga je je gezondheid weer verbeteren!

Je kunt het het beste zelf ervaren.Als counselor ben ik erg down to earth. De Mind Reset methode is ontwikkeld door alle methodes die ik heb geleerd de afgelopen 25  jaren te combineren en is een mooie manier om meer contact met je lichaam te krijgen en spanningsklachten te reduceren of pijn te verzachten.