Coaching en Counseling Amsterdam

Psych-K in AmsterdamGezondheid

  

Je gezondheid is belangrijk voor je. Stress kan deze uit balans brengen.Als je langdurig last heb gehad van stress en of ziekte dan krijg je vermoeidheid verschijnselen, slechter slapen, soms hoofd of maag pijn en gespannen spieren.Wil je deze cirkel doorbreken dan zit je hier op je plek.  Dan is er de mogelijkheid van de Mind reset en Psych-k om hier stap voor stap uit te komen. 

Als extra specialisatie vanuit mijn beroepsvereniging ben ik opgeleid om mensen met kanker en of Alvleesklier ziektes te begeleiden.

Als je chronische stress hebt dan kan je bijnieruitputting krijgen.Dit merk je doordat je steeds meer uitgeput raakt.Ook kan je darmklachten krijgen, Hier is uit te komen met een scala van methodes om de stress te reduceren gecombineerd met voeding en beweging.Uit eigen ervaring weet ik hoe je hieruit kan komen.Er zijn dan aanvullende maatregelen nodig. Heb je lang in de burn-out gezeten dan heeft voeding die bepaalde stoffen aanmaken een grootte invloed naast de Psych-K. Het is belangrijk om je klachten van alle kanten aan te pakken om beter in je vel te komen zitten. 

Wil je je gezondheid verbeteren dan kan dat met behulp van ondermijnende gedachtes te transformeren, zodat je  de stress in het onbewuste en het lichaam reduceert  Daarnaast dat je je geestelijk welzijn kan beïnvloeden is het ook van belang je lichamelijk welzijn te bevorderen.Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het geeft een extra winst om met b.v. voeding waar mogelijk, naast de Mind Reset oefeningen, je lichamelijk welzijn te ondersteunen.

De Mind reset helpt bij hoofdpijn:slaapproblemen, stress, piekeren en spanningen in de spieren. Ook bij suikerziekte is het heel belangrijk je stress te reduceren. De schommelingen v.d. bloedsuiker spiegel worden dan veel minder!


Wil je je pijn klachten verminderen? Dan is de Mind Reset oefeningen de eerste stap om pijn klachten te verminderen.Ze zijn gelukkig makkelijk te leren en leuk om te doen. Je hebt er elke dag een tool om tot rust te komen. Je kan het zo vaak gebruiken als je wilt.Je kunt het het beste zelf ervaren.Als counselor ben ik erg down to earth. De Mind Reset methode is ontwikkeld door alle methodes die ik heb geleerd de afgelopen 25  jaren te combineren en is een mooie manier om meer contact met je lichaam te krijgen en spanningsklachten te reduceren of pijn te verzachten.