Coaching en Counseling Amsterdam

Psych-K in AmsterdamErvaringen


Als u ook uw ervaringen met de Psych-K methode of met 
Coaching en Counceling Amsterdam wilt achterlaten voor anderen, 
dan bent u van harte welkom.

Uw  pseudoniem blijft alleen zichtbaar. L de V. 12-12-2016. Jarenlang heb ik aan depressies geleden. Ik ben bij Marijn de Mind reset en de Psych-K gaan doen. Na een korte tijd besefte ik : het gaat beter. Na de derde sessie  besefte ik: het depressief zijn gaat niet meer zo diep, ik voel me beter. Ik kan meer doen! dat was voor mij een groot obstakel.


Gastenboek

W.B.
13-10-17 16:34:03
Sinds ik de oefeningen van de Mind Rest gebruik heb ik veel meer lucht gekregen. Ook het psych-K proces is een heel bijzondere ervaring. Het geeft me een enorme steun om nieuwe stappen te
zetten!
M. Fischer
02-11-15 10:58:42
Ik heb goede ervaring met Marijn. Zij heeft mij in korte tijd geholpen mijn lichamelijke stressklachten te verminderen.
Doordat zij de juiste vragen stelde en mij hielp mijn vastgeroeste patronen en overtuigingen te onderzoeken was ik snel een stuk lichter.
Ook de familieopstelling gaf me veel inzicht over mijn leven.
Aanrader!
Verheug me al op verdere afspraken. Ik ga nog even door.
M.F. grafisch ontwerper
A.S.
02-11-15 10:56:44
Ik kan Marijn aanbevelen als intuïtieve counselor, waar ik veel aan heb gehad. In haar persoonlijke en tevens professionele ervaring verbindt ze haar intuïtie, werk en levens ervaring en kennis met elkaar in een evenwichtige mix die telkens goed is toegesneden op individuele vragen. Ik vond het een zeer prettige en bijzondere ervaring!
A. S. project coördinator.