Coaching en Counseling Amsterdam

Psych-K in AmsterdamErvaringen


Als u ook uw ervaringen met de Psych-K methode of met 
Coaching en Counceling Amsterdam wilt achterlaten voor anderen, 
dan bent u van harte welkom.

Uw  pseudoniem blijft alleen zichtbaar. 


L de V. 12-12-2016. Jarenlang heb ik aan depressies geleden. Ik ben bij Marijn de Mind reset en de Psych-K gaan doen.Na een korte tijd besefte ik : het gaat beter. Na de derde sessie  besefte ik: het depressief zijn gaat niet meer zo diep, ik voel me beter. Ik kan meer doen! dat was voor mij een groot obstakel.


Gastenboek

M. Fischer
02-11-15 10:58:42
Ik heb goede ervaring met Marijn. Zij heeft mij in korte tijd geholpen mijn lichamelijke stressklachten te verminderen.
Doordat zij de juiste vragen stelde en mij hielp mijn vastgeroeste patronen en overtuigingen te onderzoeken was ik snel een stuk lichter.
Ook de familieopstelling gaf me veel inzicht over mijn leven.
Aanrader!
Verheug me al op verdere afspraken. Ik ga nog even door.
M.F. grafisch ontwerper
A. Knuvelder
02-11-15 10:57:42
Marijn heeft goed analytisch vermogen, en legt verbindingen die verrassend zijn. De manier waarop je enthousiast gemaakt wordt om na te denken over de loop van je leven is heel bijzonder.
A. Knuvelder, Zorg consulent.
A.S.
02-11-15 10:56:44
Ik kan Marijn aanbevelen als intuïtieve counselor, waar ik veel aan heb gehad. In haar persoonlijke en tevens professionele ervaring verbindt ze haar intuïtie, werk en levens ervaring en kennis met elkaar in een evenwichtige mix die telkens goed is toegesneden op individuele vragen. Ik vond het een zeer prettige en bijzondere ervaring!
A. S. project coördinator.
RvD
02-11-15 10:54:23
Marijn heeft me gecoacht tijdens mijn werk op het Nova college. Wat me opviel was dat ze analytisch was, mij op gestructureerde manier heeft gecoacht in mijn loopbaan en met stress. Verder heb ik haar ervaren als een geduldige coach, counselor ervaren met oog voor detail.
R. van Dijck, Coördinator en docent.