Coaching en Counseling Amsterdam

Psych-K in Amsterdam
De counselor/coach

 

Al enige jaren begeleid ik volwassenen en adolescenten in een counseling/coach praktijk in Amsterdam, het Oostelijk havengebied. Hiervoor heb ik bij de ACC de opleiding stresscounseling en loopbaan-coaching afgerond. Daarna de specialisatie Psych-K therapeut en begeleiding van mensen met hoog sensitiviteit, autisme of kanker. Tevens aan de RUG Pedagogiek/Andragogiek afgerond in Groningen.


Zelf ben ik ervaringsdeskundige op diverse gebieden zoals PTSS en burn-out zodat ik me goed kan inleven en weet wat je doormaakt. Het proces begeleid ik stap voor stap met de methoden en de training en levens- en werk ervaring die ik tot mijn beschikking heb naar een leven met veel minder stress. Meestal is 4 a 5 sessies genoeg. Bij een burn-out enkele meer, dit hangt af van hoe lang zich de stress heeft opgebouwd. Het is geen falen, 1 op de 7 mensen heeft last van burn-out verschijnselen. Mijn missie is om mensen te ondersteunen om de stress weer te reduceren en lichter te leven.

Persoonlijk:

Ik ben getrouwd en heb een dochter van 21 jaar die sinds kort weer thuis woont en psychologie studeert.Ook hebben we een klein hondje.

Bij het CWI heb ik o.a. op de afdeling techniek en hoger opgeleiden gewerkt.

Voor de praktijk begeleidde ik ook al mensen bij Vrouw en werk, het CWI, in het onderwijs en bij trainingsbureau’s.

Bij het VVAO begeleid ik op dit moment met een andere loopbaancoach de loopbaangroep, wat ik elke keer met veel plezier doe.

 

Missie

Na een ernstig auto-ongeluk waarbij ik een Ptss heb opgelopen en later een burn-out, ben ik jaren bezig geweest de stress en lichamelijke klachten te reduceren. Het is een hele zoektocht geweest maar ik ben er gelukkig in geslaagd om de stress drastisch te verminderen door een heel aantal cursussen en stress reductie methodes te leren. Deze heb ik nu gekoppeld in de Mind Reset methode en het Psych-K proces. Het heeft mijn leven gelukkig zo veranderd dat ik nu lichter leef. Dat is een fijnere manier van leven die ik graag wil doorgeven.

Mijn hoog-sensitiviteit zet ik in bij de begeleiding. Betrokkenheid, empathie, integriteit en humor  zijn voor mij naast de vele werkervaring de pijlers waarop ik werk en leef, die ik graag doorgeef aan anderen.Door de Psych-K stress-behandeling en de Mind Reset oefeningen zie ik mensen weer tot rust komen en hun gezondheid vooruit gaan.

Counceling naar pagina...

Loopbaanoaching naar pagina...